19 Mart 2015 Perşembe

PASAKLI KAZ


Pasaklı Kaz- Formül Yayınları
Hikayemizin kahramanı Pasaklı Kaz kirli olduğu için arkadaşları tarafından oyuna alınmaz. Her dolunay çıktığında kazları gören tilki diğer kazlara zarar verirken Pasaklı Kaza hiç yanaşmaz. Pasaklı çamurlu olduğu için tilki onu göremez. Diğer kazlar işin sırrını pasaklı kazdan öğrenirler ve onlarda artık çamura girerler. Ve birgün kar yağmaya başlar. Pasaklı kaz kardan önce temizlenir yıkanır, diğer kazlara da seslenir ama aldırış etmezler. Daha önceleri onları göremeyen tilki, bembeyaz kazlar üzerinde çamurlu kazları farkeder ve onları yine kovalar. Bembeyaz hale gelen pasaklı kazı ise yine göremez. Pasaklı kaz tilkiye bir tekme atar ve böylece tilkiden kurtulmuş olurlar.. Diğer kazlar da artık pasaklı kazı aralarına alırlar..
 
 
Resimleri ve konusu ile hoş bir hikaye.. Yine kalın karton kapak, büyük boy ve parlak kuşe kağıt. Kitap kalitesi harika.. Kültür yayınlarının bu kitaplarındaki resimler müthiş yalnız. Hepsi birbirinden güzel.. Özellikle şu an indirimdeyken aşağıda listelediğim tavsiye kitapları muhakkak almanızı öneririm. Kitaplar hem pedagojik açıdan uygun, hem çok güzel resimlenmiş. Çocuğa kitap okumak yanında resimleri inceleme imkanı da sunuyor. Hem de çok kaliteli ve bu kampanya ile çokk ekonomik. İyi okumalar...


Pasaklı Kaz- Formül Yayınları


Pasaklı Kaz- Formül Yayınları


Pasaklı Kaz- Formül Yayınları


Pasaklı Kaz- Formül Yayınları
 
Pasaklı Kaz- Formül Yayınları
 
Not: Kitap şuan FON YAYINCILIK' ta kampanyada.  Etiket fiyatı 15 TL olmasına rağmen FON YAYINCILIK' ın internet sitesinde 3 TL :) FON YAYINCILIK ta tüm kitaplarda kampanya var şuan. Dışarıda 10-15 TL' ye satılan kitaplar sitede 2-3-4 TL . Onu da alayım, bunu da alayım derken birde baktım ki bizim mini bir kitaplığımız daha olmuş :)) İnşallah diğer aldıklarımı da zamanla yayınlarım. Sizlerin de kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederim :) 25 TL üzeri ücretsiz kargo ile alıyorsunuz ve kitaplarınız 1 gün sonra elinizde oluyor. Kitap kalitesi ise süper !!
 



Kültür/Formül Yayınlarından okuduğumuz diğer kitaplar:


*** Tavuklar Karanlıkta Göremez
*** Bu Kitap Ay-Ay' a aittir
*** Keçi ile Eşek/ Çilekli Gözlük
*** Keçi İle Eşek / Kampta
*** Keçi İle Eşek / Alt Kattaki Gürültü
*** Pasaklı Kaz
*** Çok Çok Büyük Dinozor
*** Elma Seven Keçi
*** Dalgın Koyun
*** Frigorillo Sporu Seviyor / Sağlıklı Yaşam İçin Küçük İpuçları 



 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...