4 Mart 2015 Çarşamba

KEÇİ İLE EŞEK- Çilekli Gözlük

Keçi İle Eşek serisindeki kitaplar:
 
- Keçi İle Eşek / Çilekli Gözlük

Arkadaşlığı, dostluğu öğreten bir kitap. Arkadaşlara nezaketli davranmayı telkin eden bir hikaye.
 
KEÇİ İLE EŞEK çok iyi arkadaştır ama Keçinin aklı biraz karışıktır.
Bir gün Eşeğin yiyecek dolabı boşalır ve Keçi Eşeğe yardımcı olabilmek için Eşeğin yerine alışverişe gidebileceğini söyler. Eşekte alınacakları bir liste yapar ve Keçiye verir. Alışverişte yine Keçinin aklı karışır ve listeyi de okuyamaz.
Sipariş edilenler yerine beğendiklerini, gözüne hoş gelen ama bir o kadar da gereksiz şeyleri " kesin Eşek bunu da sipariş etmiştir" diyerek alır.

Döndüğünde ise Eşek onu nezaketle karşılar ve üzülmesin diye aldıklarını kullanır. Sonra da iki iyi arkadaş listedekileri almak için beraber pazara giderler.

2-5 yaşa hitap eden güzel bir kitap KEÇİ İLE EŞEK.

Biz bu hikayeyi de çok sevdik:))

Kitap Formül Yayınlarından çıkmış bir çeviri.  Parlak kuşe kağıt ve kalın karton kapak. Resimleri güzel.. 2-5 yaş arası annelere tavsiye ediyorum :))


Not: Kitap şuan FON YAYINCILIK' ta kampanyada.  Etiket fiyatı 15 TL olmasına rağmen FON YAYINCILIK' ın internet sitesinde 3 TL :) FON YAYINCILIK ta tüm kitaplarda kampanya var şuan. Dışarıda 10-15 TL' ye satılan kitaplar sitede 2-3-4 TL . Onu da alayım, bunu da alayım derken birde baktım ki bizim mini bir kitaplığımız daha olmuş :)) İnşallah diğer aldıklarımı da zamanla yayınlarım. Sizlerin de kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederim :) 25 TL üzeri ücretsiz kargo ile alıyorsunuz ve kitaplarınız 1 gün sonra elinizde oluyor. Kitap kalitesi ise süper !!

 

 






 



 

9 yorum:

  1. Cok sukur kitap icerigini gorebiliyorum =) bende bir sepet yapmisim en son 36 ydi, konu kitap olunca gozum donuyor =) kar taneleri kitaplarindan da aldiniz mi? Ya da bi fikriniz var mi?

    Selam, sevgi ve dua ile ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok sıkıntı çektiğim konudur kitap içeriğini görmeden seçmek zorunda kalmak :) Malum kitapçıda dolaşmaya zamanımız olmuyor çoğu zaman. Kar tanesi okul öncesi setini aldım. Setin içinde o kitaplar var sanıyorum. Henüz ayrıntılı inceleyemedim tek tek ama set çok güzel bu fiyata. İçinden kartlar da çıkıyor. Yapıştırmalar, etiketler vb. de var.( bu linkteki http://www.fonyayincilik.com/OKUL-ONCESI-KAR-TANESI-15LI-SET,PR-529.html ) Umarım fikir verebilmişimdir. Biraz daha beklerseniz inşallah setten de fotoğraflar yayınlarım. Umarım faydalı olabilmişimdir.

      Sil
    2. Bu arada benden de selam, sevgi ve dua ile...

      Sil
    3. Beklerim tabiki, beklemem mi saat basi bakiyorum sayfaya =) cok tesekkurler...

      Sil
    4. Şu an atma imkanım yok ama akşama inşallah..

      Sil
  2. Merhaba,
    Bu kitabı severek okuduk tavsiye için teşekkürler :) Hüsna

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullanın, yorum için teşekkürler..

      Sil
  3. Merhaba kar tanesi setini begendinizmi acaba. Biraz fikir verirseniz cok memnun olucam.

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı günler bende arastırdım be dediğiniz kitapları sizi buldum ama şu anda kampanya olan bir yer yok herhalde var ise haber verirseniz çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...