4 Mart 2015 Çarşamba

TAVUKLAR KARANLIKTA GÖREMEZ

Çocuk Kitapları konusunda çok seçici olduğumu herkes bilir. Kolay kolay kitap beğenmeyen biriyimdir:) Kötü söz olmasın, şiddet olmasın, olumsuz davranışa örnek teşkil edecek bir şey olmasın vb. derken bir bakarım ki elimde bir iki kitap kalıverir. Ama istediğim gibi keyifli bir kitap bulduğumda da sevincime diyecek olmaz.

Geçen hafta yine böyle çok keyifli bir kitapla tanıştık:
 
Erken çocukluğa hitap eden, 2 yaştan itibaren , resimleri, konusu ve kitap kalitesi  ile gönül rahatlığıyla tercih edip, keyifle okuyacağınız bir kitap Tavuklar Karanlıkta Göremez.

Bu arada söylemeden geçmeyeyim, kitabı  FON YAYINCILIK' ın internet sitesinden sadece 3 TL' ye aldım :) Sadece diyorum çünkü 3 TL' ye alabileceğiniz bir kitap değil. Kuşe kağıt ve kalın karton kapak. Etiket fiyatı 15 TL olmasına rağmen FON YAYINCILIK' ın internet sitesindeki kampanyada 3 TL :) Tüm kitaplarda kampanya var şuan. Dışarıda 10-15 TL' ye satılan kitaplar sitede 2-3-4 TL . Onu da alayım, bunu da alayım derken birde baktım ki bizim mini bir kitaplığımız daha olmuş :)) İnşallah diğer aldıklarımı da fikir edinmeniz açısından zamanla yayınlarım. Bir de henüz bloğa koyamadım ama  KAR TANESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM SETİ ni tavsiye ederim. İçinde hem kartlar, hem yapıştırmalar, boya kalemi, ve bir sürü etkinlik kitabı çıkıyor. O da 125 TL' den 40 TL' ye düşmüş. Ev okulu yapanlar için güzel olur.
Sitede 25 TL üzeri ücretsiz kargo ve kitaplar 1 gün sonra elinizde oluyor. Kitapların kalitesi ise belirttiğim gibi harika!!

Gelelim Kitabımıza :))
 

Küçük Pipa derste öğretmeninin "Tavuklar Karanlıkta Göremez" demesiyle birlikte; karanlıkta görmeyi herşeyden çok isteyen ve bunun için çaba harcayan bir tavuktur.
Yardım aldığı herkes ".. ama tavuklar karanlıkta göremez ki! "dese de Pipa pes etmez ve kütüphanede bulduğu bir kitap sayesinde havucun karanlıkta görmeye yaradığını keşfeder.
Bir havuç ziyafeti hazırlar ve havuçları yiyen tüm tavuklarla beraber o gece karanlıkta yıldızları ve ayı, yani o güne dek görmediklerini görmeyi başarırlar.
Sonunda herkes şunu söyler: "PİPA biz haksızdık, sen haklıydın!!."

Keyifle okuyabileceğiniz şeker tadında bir kitap. Kitapla birlikte çocuklarda ister istemez havuç yemeye karşı bir ilgi uyanıyor.. Kitapla birlikte bir tabak havuç hazırlamayı da unutmayın :)))

Bol havuçlu ve bol kitaplı günler diliyorum...





Tavuklar Karanlıkta Göremez- Formül Yayınları


Tavuklar Karanlıkta Göremez- Formül Yayınları
 
 
 


Tavuklar Karanlıkta Göremez- Formül Yayınları

 
 


Tavuklar Karanlıkta Göremez- Formül Yayınları
 

 Kültür/Formül Yayınlarından okuduğumuz diğer kitaplar:

13 yorum:

  1. Merhaba, ben bu kampanyanın yöneticilerindenim. Kampanyamız ile ilgili yaptığınız yorum bize gösteriyor ki; "Çocuklar Daha Çok Okusun'la" amacımıza ulaşmışız. Ülkemizin sizin gibi bilinçli ve duyarlı insanlara çok ihtiyacı var. Teşekkürler Raife hanım.
    Sibel Güler / Direktör

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sibel Hanım, Umarım tüm ebeveynler olarak bilinçlenir, daha çok okur ve okuturuz. Böyle bir kampanya yaptığınız için, kitapların daha çok çocuğa ulaşmasına destek verdiğiniz için biz de size teşekkür ederiz. Sevgiler..

      Sil
  2. kampanya güzelde ürün bilgisi kısmında açıklamalara yer verseydiniz süper olacaktı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet verilmemiş, ama bloğumda bizim beğendiklerimiz hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Beğendiklerimizden olup ta henüz bloğa koyamadıklarımdan biri de "Bu kitap AY-AY a aittir." o da çok güzel.

      Sil
  3. Benim kitapların geldi hepsi. kalite karton kapak resimleri çok güzel ve içeriğide harika. Hatice

    YanıtlaSil
  4. Ayın 2'sinde verilen siparişleri ancak bugün çıkarabileceklermiş çok çok yoğunlarmış. Bu kadar büyük bir sipariş patlaması beklemiyorduk dediler ben de kadının ve annelerin Birleştirme gücünü hesaba kattınız mı dedim gülüştük. Ay sonuna kadar kampanya devam edecekmiş henüz almayanlar alabilir hala. Çok nazik bir hanımdı ve satış sonrası hizmeti çok iyi bir şekilde veren bir firma izlenimi Bıraktı bende. Kitaplar da bu kadar iyidir umarım beklediğime değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah beğenirsiniz Deniz Hanım :)) Yorumunuz için teşekkürler, sevgiler..

      Sil
  5. Ayın 2'sinde verilen siparişleri ancak bugün çıkarabileceklermiş çok çok yoğunlarmış. Bu kadar büyük bir sipariş patlaması beklemiyorduk dediler ben de kadının ve annelerin Birleştirme gücünü hesaba kattınız mı dedim gülüştük. Ay sonuna kadar kampanya devam edecekmiş henüz almayanlar alabilir hala. Çok nazik bir hanımdı ve satış sonrası hizmeti çok iyi bir şekilde veren bir firma izlenimi Bıraktı bende. Kitaplar da bu kadar iyidir umarım beklediğime değer :)

    YanıtlaSil
  6. Ayın 2'sinde verilen siparişleri ancak bugün çıkarabileceklermiş çok çok yoğunlarmış. Bu kadar büyük bir sipariş patlaması beklemiyorduk dediler ben de kadının ve annelerin Birleştirme gücünü hesaba kattınız mı dedim gülüştük. Ay sonuna kadar kampanya devam edecekmiş henüz almayanlar alabilir hala. Çok nazik bir hanımdı ve satış sonrası hizmeti çok iyi bir şekilde veren bir firma izlenimi Bıraktı bende. Kitaplar da bu kadar iyidir umarım beklediğime değer :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Raife hanim
    bende çok istiyorum kızım için
    fakat yurt dışında yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
    simdiden çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Kitapları ben satmıyorum ki, ben de sadece sizin gibi bir okurum. Size nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum. Yayınevi ile görüşebilirsiniz yada bir yakınınızdan sizin için temin etmesini sağlayabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

      Sil
  8. Siparişi verdim fazla abarttım galiba sayfadaki bi kaç kitap dışında aldım sanırım kırk tl lik seti de aldım tavsiyeniz üzerine aldım inş memnun kalırız dini kitap peygamberler kıssaları almak istiyorum ama sanırım bunun için kitap fuarı gezmem lazım var mı bildiğiniz böyle kaliteli peygamber kıssaları olan kitap

    YanıtlaSil
  9. Ze kare setini de sizin tavsiyenizle aldık güzel bir set

    YanıtlaSil

Yorumlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...